Professors

Direcció / Conjunt Instrumental

Filibert Mira Ortega. Naix a Carcaixent. Es professor d’orquestra, clarinet i mestre especialiste en Educació Musical per l’Universitat de València. Actualment compagina la seua tasca com a professor d’Orquestra al Conservatori de València, amb la direcció de les bandes de Miramar i Unió Musical de Catarroja.

Llenguatge Musical / Clarinet

Inés Climent Monzó
Naix a Piles on inicia els seus estudis musicals que continua al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent on obté el títol de Professor a l’especialitat de Clarinet. Actualment dona classes de llenguatge musical i de clarinet a Piles i a Miramar.

Clarinet

Marcos Sapiña Narbona
Inicia els seus estudis musicals a la S.M.I Santa Cecília Cullera en l’especialitat de clarinet amb el professor Juan Manuel Sapiña Ferrer i segueix els seus estudis al Conservatori Josep Climent d’Oliva amb el professor Vicente Ortiz finalitzant així els estudis de Grau Professional. Ingressa el en Conservatori Superior de Musica Salvador Segui de Castelló on realitza els seus estudis superiors amb el professor Carlos Lacruz. Actualment imparteix clase a diversos pobles com Cullera, Sueca i Miramar.

Flauta

Gema Femenía Pellicer
Naix a Piles. Estudia amb Joaquín Gericó al conservatori Joaquín Rodrigo de Valencia. Actualment dona clases de flauta a diversos pobles de La Safor i La Marina Alta, entre d’altres: Miramar, Potries, Bellreguard, Palmera, Piles, Villalonga, El Verger i Beniarbeig. Treballa com a professora de l’àrea de música per a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Oboé / Llenguatge Musical

Alba Sanz Ponce
Inicia els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva amb el professor Eduardo Sala on obté el Títol Professional en l’especialitat de l’oboé. L’any 2015 finalitza els estudis Superiors de Música al Conservatori Superior “Òscar Esplà” d’Alacant. Així mateix posseeix el Màster Universitari en Professora d’Educació Secundària. Ha format part de la Jove Orquestra Turina, Jove Orquestra Simfònica de Castelló de la Plana, “International Youth Philarmonic Orchestra”, “European Youth Wind Orchestra” i “International Junge Orchesterakademie”. Actualment és membre de l’Orquestra de la Universitat d’Alacant i de l’Orquestra Simfònica de l’Acadèmia Valenciana.

Llenguatge Musical / Metall Greu

Raül Sanonofre Camarena
Naix a Gandia l’any 1985. Als 8 anys d’edat comença els seus estudis musicals a l’escola de música de l’Artístic Musical San Blai de Potries. L’any 2004 ingressa al Conservatori Professional “Districte Marítim” del Grau de Gandia. L’any 2010 accedix als estudis superiors al Conservatori Superior de Música de Castelló “Salvador Seguí”, cursant l’especialitat de trombó. S’ha format i ha realitzat diversos cursos de perfeccionament i interpretació de la mà de professors de renom com Jesús Juan Oriola, Juan Bautista Abad, entre altres. Actualment és professor de trombó, bombardí i llenguatge musical a les escoles de música de Beniarjó i Miramar.

Saxo

José Luis Carreres Belda
Inicia sus estudios musicales y de Saxofón a la temprana edad de ocho años de la mano de D. Dionisio de Pedro continuando sus estudios en el Conservatorio Superior de Música de Valencia y, después de ingresar por oposición en el cuerpo de músicas militares del ejército de tierra, termina los estudios superiores con las máximas calificaciones. Ha estudiado con D. Miguel Llopis y D. Gregorio Castellanos, es alumno permanente de D. Antonio Daniel y realiza cursos de perfeccionamiento con Serge Bichon, Fco. Martinez, Daniel Deffayet, Manuel Miján y Pedro Iturralde entre otros. Ha formado parte por oposición de distintas agrupaciones musicales del país e internacionales de carácter profesional, realizando grabaciones para la radio y T.V. y audiciones como solista. En la actualidad combina distintas vertientes del mundo musical: cursos de perfeccionamiento, música clásica, moderna, jazz, investigación, docencia y dirección de escuelas y agrupaciones musicales.

Saxo

Francisco José Martínez Sapiña
Naix a Cullera i finalitza els estudis superiors al Conservatori Superior de València amb Menció d’Honor. Forma part com a professor en la Banda Municipal de Barcelona durant quatre temporades, realitzant més de 80 concerts. Cofundador de la ORSAXCOVA (Orquestra de saxòfons de la Comunitat Valenciana). Solista més de 25 anys del Ateneo Musical de Cullera. Professor i secretari del conservatori municipal de Pedreguer (Alacant)

Trompeta

Pau Botella
Cursa els estudis Professionals al Conservatori Josep Climent d’Oliva per a després finalitzar el Grau Superior al Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló. Tambè ha obtés el títol del Màster en Música en l’especialitat de Mitjans Audiovisuals a la Universitat Politècnica de València. Fou membre de Love Orquestra Nacional de Catalunya, i hui en dia forma part de la València Brass Band, l’Orquestra de Vents Filharmonia, l’Orquestra Camera Musicae i trompeta solista a la Universal Symphony Orchestra. En la vessant docent fou professor a diverses escoles de música de la comarca i Conservatoris Profesionals de les comunitats d’Aragó i Múrcia, on actualment és professor al Conservatori Professional Narciso Yepes de Lorca.

Trompa

Adrià Tomàs
Professor de trompa per el conservatori superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Està en possessió del premi extraordinari de final de grau mitjà i superior. Ha format part de la Banda de la federació de societats musicals de la Comunitat Valenciana, Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Quintet de vent de l’OFUV, Orquesta de Jovenes de la Región de Murcia, Orquestra de joves intèrprets dels Països Catalans, Orquestra de l’Acadèmia del gran teatre del Liceu de Barcelona, JONC Filharmonia i de l’Orquetra Simfònica del Vallès. També ha col·laborat amb diverses bandes i orquestres com la “Turiae Camerata” de València, Orquestra filharmònica de Catalunya, Orquestra de càmera catalana, Real cameratta española, Orquestra simfònica d’Alacant, Orquestra Nacional d’Andorra, Orquestra de València, i l’Orquestra simfònica del gran teatre del Liceu de Barcelona. Actualment es membre de l’Orquestra de la marina Alta, Quintet Verger, Quinmetall, i es professor de diverses escoles de música de la Safor i la Marina Alta.

Percussió

Agustín Adam Fuertes
Naix a Cullera, inicia els estudis musicals en l’escola del Ateneu Musical de Cullera. Continua els seus estudis en el Conservatori Agustí Olivert de Cullera on obté el titòl profesional en l’especialitat de percussiò. Actualment treballa en escoles de música reconegudes com: Miramar, Beniarbeig, Rafelcofer, Escola municipal de Gata de Gorgos, Gavarda i Manuel.

Guitarra

Oscar Costa Sapena
Grado profesional de música L.O.E decreto 158/2007, de 21 de Septiembre del gobierno Valenciano en la especialidad de Guitarra clásica. Ha asistido a seminarios de guitarra clásica con los concertistas Ruben Parejo y Carlos Bonell Imparte clases tanto de Guitarra clásica como moderna en varias escuelas de música de la comarca de La Safor Guitarrista de la “San francisco Big-Band” dirigida por Miguel Vercher. Guitarrista del grupo de música moderna “Hush”. Guitarrista de estudio en los musicales “Universo Beatles” y “San Francisco de Borja” bajo la dirección de Miguel Vercher y Vicente Savall.

Piano

Manel Sendra
Naix l’any 1993 a Pego i inicia els seus estudis musicals a l’Escola de Música de l’Agrupació musical de Pego. Continua els estudis professionals en el Conservatori “Josep Climent” d’Oliva amb el professor Claudio Carbó. Finalitza els estudis superiors en el Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant l’any 2015 en l’especialitat de piano. Actualment es teclista en el grup “Capital 90” i imparteix classes en les Escoles de Música de Pego i Miramar.

Piano

Mª Josep Gonga (Gongui)
Naix a Gandia. Actriu. Membre de la companyia “Pluja Teatre” des dels seus inicis, fa més de 40 anys, participant en quasi tots els seus muntatges. Ha realitzat diversos cursos de formació i seminaris amb prestigiosos professionals del teatre. Ha impartit diversos cursos i tallers com a professora de teatre en diverses escoles i centres culturals. En l’Escola de música i arts Milamarina porta impartint classes de teatre des de fa deu anys.