Professors

Direcció / Conjunt Instrumental

Filibert Mira Ortega. Naix a Carcaixent. Es professor d’orquestra, clarinet i mestre especialiste en Educació Musical per l’Universitat de València. Actualment compagina la seua tasca com a professor d’Orquestra al Conservatori de València, amb la direcció de les bandes de Miramar i Unió Musical de Catarroja.

Llenguatge Musical / Clarinet

Inés Climent Monzó
Naix a Piles on inicia els seus estudis musicals que continua al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent on obté el títol de Professor a l’especialitat de Clarinet. Actualment dona classes de llenguatge musical i de clarinet a Piles i a Miramar.

Clarinet

Marcos Sapiña Narbona
Inicia els seus estudis musicals a la S.M.I Santa Cecília Cullera en l’especialitat de clarinet amb el professor Juan Manuel Sapiña Ferrer i segueix els seus estudis al Conservatori Josep Climent d’Oliva amb el professor Vicente Ortiz finalitzant així els estudis de Grau Professional. Ingressa el en Conservatori Superior de Musica Salvador Segui de Castelló on realitza els seus estudis superiors amb el professor Carlos Lacruz. Actualment imparteix clase a diversos pobles com Cullera, Sueca i Miramar.

Flauta

Gema Femenía Pellicer
Naix a Piles. Estudia amb Joaquín Gericó al conservatori Joaquín Rodrigo de Valencia. Actualment dona clases de flauta a diversos pobles de La Safor i La Marina Alta, entre d’altres: Miramar, Potries, Bellreguard, Palmera, Piles, Villalonga, El Verger i Beniarbeig. Treballa com a professora de l’àrea de música per a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Oboé / Llenguatge Musical

Sole Bisquert Zaragoza
Comença els seus estudis musicals en l’Escola de Música Gonzalo Ortolà d’Ondara a l’edat de 5 anys, agafant com a instrument principal l’oboè. Posteriorment realitza la prova de grau professional al conservatori de música Tenor Cortís de Dénia, cursant amb mestres com Roberto Turlo, Raúl Gadea i Domènec Hurtado. Ha realitzat el grau de mestra d’educació primària especialitzant-se en música. I en l’actualitat cursa l’últim curs de grau superior en el conservatori superior de Música Manuel Massotti Litel de Múrcia amb el catedràtic d’oboè Francisco José Valero Castells. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Miguel Morellà Asins, Jordi Soler i Francisco José Valero. Ha sigut professora de Llenguatge Musical en l’escola de l’Associació Musical d’El Verger i professora d’oboè en les escoles de música d’Ondara, Piles, Pego, Miramar i Daimús. Actualment forma part de la Banda Simfònica de dones de la F.S.M.C.V i de la Unió Musical d’Ondara, alhora que imparteix classes d’oboè en les escoles de música d’Ondara, Pego, Daimús, Miramar, i Beniarbeig. Així com també és mestra de cor i de sensibilització musical en l’escola de música d’Ondara.

Llenguatge Musical / Metall Greu

Raül Sanonofre Camarena
Naix a Gandia l’any 1985. Als 8 anys d’edat comença els seus estudis musicals a l’escola de música de l’Artístic Musical San Blai de Potries. L’any 2004 ingressa al Conservatori Professional “Districte Marítim” del Grau de Gandia. L’any 2010 accedix als estudis superiors al Conservatori Superior de Música de Castelló “Salvador Seguí”, cursant l’especialitat de trombó. S’ha format i ha realitzat diversos cursos de perfeccionament i interpretació de la mà de professors de renom com Jesús Juan Oriola, Juan Bautista Abad, entre altres. Actualment és professor de trombó, bombardí i llenguatge musical a les escoles de música de Beniarjó i Miramar.

Saxo

José Luis Carreres Belda
Inicia sus estudios musicales y de Saxofón a la temprana edad de ocho años de la mano de D. Dionisio de Pedro continuando sus estudios en el Conservatorio Superior de Música de Valencia y, después de ingresar por oposición en el cuerpo de músicas militares del ejército de tierra, termina los estudios superiores con las máximas calificaciones. Ha estudiado con D. Miguel Llopis y D. Gregorio Castellanos, es alumno permanente de D. Antonio Daniel y realiza cursos de perfeccionamiento con Serge Bichon, Fco. Martinez, Daniel Deffayet, Manuel Miján y Pedro Iturralde entre otros. Ha formado parte por oposición de distintas agrupaciones musicales del país e internacionales de carácter profesional, realizando grabaciones para la radio y T.V. y audiciones como solista. En la actualidad combina distintas vertientes del mundo musical: cursos de perfeccionamiento, música clásica, moderna, jazz, investigación, docencia y dirección de escuelas y agrupaciones musicales.

Trompeta

Asier Escrivà González
Naix a Daimús, on inicia els seus estudis de musicals. Ingressa al Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló de la Plana, on aconseguix el Títol Superior de Música en l'especialitat d'Interpretació amb la Trompeta. Actualment compagina les classes d'ensenyança de música a l'educació secundària amb les classes de trompeta a les escoles de música de Miramar, Piles i Villalonga. És membre de la València Brass Band by Inel (VBB) i músic itinerant de l'agència d'espectacles de creuers "Proship Entertainment".

Trompa

Adrià Tomàs
Professor de trompa per el conservatori superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Està en possessió del premi extraordinari de final de grau mitjà i superior. Ha format part de la Banda de la federació de societats musicals de la Comunitat Valenciana, Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Quintet de vent de l’OFUV, Orquesta de Jovenes de la Región de Murcia, Orquestra de joves intèrprets dels Països Catalans, Orquestra de l’Acadèmia del gran teatre del Liceu de Barcelona, JONC Filharmonia i de l’Orquetra Simfònica del Vallès. També ha col·laborat amb diverses bandes i orquestres com la “Turiae Camerata” de València, Orquestra filharmònica de Catalunya, Orquestra de càmera catalana, Real cameratta española, Orquestra simfònica d’Alacant, Orquestra Nacional d’Andorra, Orquestra de València, i l’Orquestra simfònica del gran teatre del Liceu de Barcelona. Actualment es membre de l’Orquestra de la marina Alta, Quintet Verger, Quinmetall, i es professor de diverses escoles de música de la Safor i la Marina Alta.

Percussió

Agustín Adam Fuertes
Naix a Cullera, inicia els estudis musicals en l’escola del Ateneu Musical de Cullera. Continua els seus estudis en el Conservatori Agustí Olivert de Cullera on obté el titòl profesional en l’especialitat de percussiò. Actualment treballa en escoles de música reconegudes com: Miramar, Beniarbeig, Rafelcofer, Escola municipal de Gata de Gorgos, Gavarda i Manuel.

Piano

Alexandre Velázquez (Pedreguer, 1978)
Va estudiar piano des dels 5 anys a l'escola de Pedreguer, al Conservatori Tenor Cortis de Dénia, i llicenciat en el Conservatori Superior "Joaquin Rodrigo" de València. Durant molts anys ha sigut organista del Cor de Pedreguer, i a partir d'aquesta experiència ha col·laborat en diferents cors com el de la ONCE, el Cor de la Canyada o el Cor de la Rectoria. Professor de piano des de l'any 1997 en les escoles de Pedreguer, Beniarbeig, el Verger, l'Eliana, Montroi, Turís, Gandia, i Miramar. Ha sigut repertorista de cant, pianista acompanyant, compositor per a teatre i audiovisuals, i teclista en diversos grups i orquestres.

Teatre

Mª Josep Gonga (Gongui)
Naix a Gandia. Actriu. Membre de la companyia “Pluja Teatre” des dels seus inicis, fa més de 40 anys, participant en quasi tots els seus muntatges. Ha realitzat diversos cursos de formació i seminaris amb prestigiosos professionals del teatre. Ha impartit diversos cursos i tallers com a professora de teatre en diverses escoles i centres culturals. En l’Escola de música i arts Milamarina porta impartint classes de teatre des de fa deu anys.